Pusse opp bad Bergen

Vi pusser opp ditt bad i Bergen med 12 års tetthetsgaranti

Vi i BAD & VVS har levert bad i Bergen og omegn i lang tid med god faglig dyktighet. Vi sørger for at du får en kontaktperson å forholde deg til som gjør hele prosessen så enkel som mulig, og vi tar oss også av koordineringen med andre nødvendige håndtverkere. 

Når du har fått levert et nytt bad fra oss kan du være sikker på at det nye badet er tett, derfor tilbyr vi også en av bransjens beste garantier for tetthet. 

Bestill gratis og uforpliktende befaring

Hvorfor bruke BAD&VVS?

Kvalitet

Rørleggere med yrkesstolthet som utfører jobben til avtalt tid og med kvalitet i alle ledd. Vi er like opptatt av resultatet som er synlig som det som ligger bak vegger og under gulv.

Gratis og uforpliktende befaring

Hos oss får du alltid gratis og uforpliktende befaring. Få uforpliktende tilbud på jobben innen 5-10 virkedager (avhenger av størrelsen på jobben).

God oppfølging og dokumentasjon

Hos oss får du en personlig koordinator som tar seg av all koordinering og kommunikasjon. Vi sørger også for at du får full dokumentasjon på arbeidet etter at jobben er utført.

12 års tetthetsgaranti på baderom

Vi gir deg 12 års tetthetsgaranti på hele badet etter utført rehabilitering eller bygging av nytt bad.

Tidligere bad levert av BAD & VVS

Tidligere baderomsjobber

Her er et lite utvalg av jobbene vi har gjort. Vårt øye for detaljer gjør at badet blir midtpunktet i boligen.

5/5
"G. B. B. Byttet ut mitt gamle baderomsmøbel med nytt. Jobben ble gjort effektivt og meget bra. De var betydelig billigere enn de andre som gav pristilbud på jobben. Meget fornøyd."

Andreas Nesheim, Bergen